Tankesätten som vi skapar verkligheten med är av psykisk ohälsor

Vi hör uttrycket så ofta; det där med att vi skapar vår verklighet, så att vi ska ändra vårt sätt att tänka i våra sinnen. Det är snarare lättare sagt än gjort, alla vi människor har våra egna sätt att tänka, eller kanske inte ens vill förstå eller veta.

Då är det faktiskt inte människorna som kan ända sina sätt att tänka i våra sinnen. Det är på grund av våra politiker och regeringar i världen som får oss, även tvingar oss att tänka som vi gör. Bara för att vi har huvudena bland molnen så kommer det inte hjälpa oss att betala räkningar, arbeten som vi har för att vi är tvungna, lärdomar som vi har samlat in och inte kan släppa för att de är livsviktiga.

Så om vi skapar våra tankesätt för att skapa vår verklighet, så är vi inne i starka psykiska ohälsor och mentala sjukdomar. Det är inte vi människor som ska få all skuld lagt på oss, vi är bara tvungna att tänka med våra sinnen för att vår verklighet är skapad för oss att överleva. För annars så skulle funktionsvarierade aldrig mått så illa som de gör.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva

Cyber faror och enheter på internet

Pengar ansvarets tyngd