10 strålande förutsägelser om AI

Den här videon kommer att berätta om de mest otroliga förutsägelser som kommer att hända i framtiden med AI. Följ med på resan upp till 10 förutsägelser.

10. AI i hälsovården. Lista ut sjukdomar, göra speciella behandlingsplaner, operationer och hitta nya mediciner. Hjälpa forskare att kunna hitta nya mediciner.

9. AI & robotik. Med tiden som robotar blir skapade och utvecklade så kommer de att bli våra följeslagare. De kommer bli en del av våra liv, jobben och privatliv.

8. AI i konst & kreativitet. Nu kommer AI in i beröringen av konst och design världen. Konstnärer kommer att komma så långt, i både tid och i arbete, att ingen av dem skulle komma i depression vilket är det mest vanligast i deras liv. Mästerverken kommer bli skapade snabbare i världen.

7. AI i kundservice. Nu behöver ingen acceptera onödigt långa köer som alla människor blir galna av i vårat samhällssystem. Hjälpen ska vara där.

6. AI & cybersäkerhet. När alla säkerhetshot blir allt vanligare så ska AI kunna komma till vår räddning. AI kan upptäcka hoten innan de ens har påbörjat. Vi blir säkra från allt möjligt.

5. AI i utbildning. Inget mer kämpande för att hinna ifatt eller ha tråkigt i klassen. AI kommer att finnas där och se till att alla får det fantastiskt. Funktionsvarierade kan äntligen klara sig utan att plågas av sina problem och samhällets system.

4. AI i transportering. Fordon körs automatiskt och inga fler olyckor förekommer.

3. AI & rymdforskning. Nyfikenheten på vad som ligger därute, bortom vår syn så behöver den bli upptäckt. Låt inte allt det här bara vara i fantasin och science fiction. AI kan hjälpa oss och se till att det blir gjort, snabbaste sättet någonsin.

2. AI i klimatförändring. I en värld där allting bara fastnar, så kan AI äntligen hitta lösningar och guida människor att ändra och rädda vår värld.

1. AI & människoökning. Gör er redo på en sammanslagning med AI och människor. Föreställ er en förbättring på våra hjärnor med AI inplantering. Det kommer att möjliggöra att vi får så många förmågor - snabbare är våra naturliga idag. Översättning av alla språk, utbredning av minnen och vi kommer att nå så många nya höjder av intelligens och förmågor. Vi kommer att kunna skriva om allt det där som man beskriver "att vara människa", som de säger i slutet.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

Början. Det här är jag

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva