Otaligt många människors visdomar

Orden är det som vi får höra varje dag. Men det svåraste med de är att de kan antingen vara en lögn eller en sanning. Även betraktas som en välsignelse eller en förbannelse, att människor kan ha förmågan att kunna prata.

Men kom ihåg det här: De äkta, verkliga klokaste kunskaperna som kan talas ut och finns i är inte mäktiga, storslagna, människor som ledare. Det är bara en myt som för länge sedan bäst-före-datum har gått ut att tro på det sättet.

Det är snarare de andra människorna: de som är fria, inte besitter de "normala och formella" nivåerna; både utseende och intyg på papper, undervärderade, både lyckliga och olyckliga drömmare, eller helt enkelt de som inte har det lätt. Människor kan vara psykologer, filosofer och professorer utan att de har ett examensbetyg; när de har det i själen. Det finns otaligt många människor som har sådana talanger och kunskaper som kan vara som ovärderliga skatter, de som har sanningarna och övertygelsernas kraft. Människorna som har de högsta nivåerna av känslor, kunskaper och har friheten utanför de normala ramarna. Människorna, som jag till exempel; vi är som levande reklampelare, människor har mycket, mycket mera kunskaper än vad andra låter de visa att de har. Kunskapen i själen är fri.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva

Cyber faror och enheter på internet

Pengar ansvarets tyngd