Mr Beast på att få Neuralink

Nu kommer vi till en av de väldigt stora kändisarna som vill delta med Neuralink's utveckling. Ni känner säkert igen Mr Beast, en storslagen youtuber som lever på att producera videos där han uppmanar folk att utföra komplicerade, samt vansinniga och skruvade utmaningar. Och att han ger också ut stora prissummor för dem.

Även Mr Beast delar sina åsikter om Neuralink och på vad den har för fördelar till oss. När den faktiskt fungerar kommer det vara enkelt med att ladda ner kunskaper i hjärnan, då kommer det och kan man kunna tjäna så mycket pengar, att man inte behöver tjäna de på olagliga sätt. När man väl har oändlig bandbredd till obegränsad kunskap; då kan man tjäna oändligt mycket pengar på det.

Mr Beast har sitt svar när någon har tanken med att få en Neuralink i sig: "Du är ganska mycket en robot vid den där punkten dock". Mr Beast svarar: "Men vi är det redan!". Med tanke på alla mobiler och datorer som vi sysslar med om dagarna. Det är absolut rätt på det där: Alla de tiderna av historien med att miljontals människor arbetar nästan ihjäl sig på fabriker, eller jobb som ger permanenta skador. Sömnbrist, leder och psyken och ämnesomsättningar, och arbeten och platser som kan krossa själen och kramar ut livet ur alla. Det enda som saknas är att vi ska ha alla uppgraderingar, uthålligheter och energi utan tveka och stopp.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva

Cyber faror och enheter på internet

Pengar ansvarets tyngd