Klasskillnadernas näringskedja måste hejdas

Klasskillnader och att allting blir allt sämre och bättre för olika människor. När vi tror på att vi är på väg till en vändning så rullar vi tillbaka till det antika över- och underklassens levnadssätt.

Alla de som har det bättre eller bra i påverkan av den förändring som händer i världen: Det är de rika. De som äger sina egna företag eller åtminstone har kunskapen att göra och driva något. De som vet vad de vill göra och ska göra med sina liv. Eller de som lever i sina drömjobb på toppen.

Men vad händer med resten av alla andra? De som det går illa och sämre för? De som har problem med att ens leva sina liv på grund av orättvisorna i systemet; funktionsvarierade, de som har absolut svårast att anpassa sig till utvecklingen. De som inte vet vad de vill bli eller plugga till eller ens göra med sina liv. Det är ett stor hinder som är värt att hitta en lösning till.

Massor med folk har arbetat stenhårt för att ens kunna komma in i medelklassen, men så har de åkt tillbaka till underklassen. Om det är så att det inte hjälper hur mycket människor sliter och arbetar, då finns det inget annat val än att vi blir ett med AI. Det är detta som har lett oss till den brutala sanningen, det naturliga är inte tillräckligt. Kapitalismen äter upp oss!

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva

Cyber faror och enheter på internet

Pengar ansvarets tyngd