Fred är det som vi alla vill ha

Det är konstigt att allt människor vill är fred, men ändå är det så svårt att uppnå. Vi matar. Vi lär ut. Vi bosätter. Vi anställer. Det är det som vi människor arbetar för. Så hur kan det vara så svårt att komma framåt till bara fred?

Är det politikernas fel? Är det ursprunglig historia? Är det lagarna och mönstren som har orsakat allt, vilka som vi har fastnat inne i och kan inte bli befriad ifrån. Det är det som har skapat klasskillnader, hur skulle det bli någon jämlikhet när de kategoriseringarna finns? Därför att det problemfyllda sättet finns överallt: Vi lever med den, andas den och livnär oss med den vare sig vi alla vill det eller inte. Precis som bakterier.

Förklaringen vad som är källan till allt detta kan bara vara pengarna. Som man säger: "Pengar är roten till all ondska". Så den sista utvägen för att skapa en lösning är nog endast om vi får AI inne i oss. På så sätt kommer vi att få allting levererat i oss alla; bot mot våra egna problem, kunna arbeta utan svårigheter. Ha någonting som gör att vi håller oss till en gemenskap och får bort allting som gör att vi är fientliga och det gör att vi måste utföra oförlåtliga handlingar och illdåd.

Peace Posters (donnellycolt.com)

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva

Cyber faror och enheter på internet

Pengar ansvarets tyngd