Drömmar behöver hjälp på traven med AI

Det här är en fortsättning på inlägget: "Casino spelen och lättlurade drömmar stör framtiden". Ett annat ämne som behöver tas upp: Det är alla spelen som vi människor först behöver ta itu med. Ni vet, alla de där spelen som leker och frestar våra drömmar på hur enkelt det är att få pengar i sina händer, spela så att vi kan få dem bara genom att spela lite lätt. De känslorna som dessa spel ger oss är gnagande, irriterande och en stark besatthet. Våra drömmar om att få så mycket pengar i verkligheten kommer aldrig att bli sanna. Verkligheten tar tid och har ofattbara, oacceptabla regler som påverkar oss människor. Det har hänt i all historia.

De tidsstjälande spelen som de flesta människor spenderar all deras tid att spela. Det är alla de som har namnen: "Run", "Idle", "Inc", "Merge", "Survival" och "Tycoon". De spelen kan få det att verka som att det går hur lätt som helst att bli framgångsrik, rik, och kan bara göra något storslaget som kan gå några sekunder, och man sedan har ett helt slott med alla rikedomar. Det gör oss alla bara olyckliga, och framförallt panka, så att obalansen i deras liv aldrig blir sig lik igen.

Om alla vill ha så mycket pengar så måste vi få AI inne i oss. Både om vi ska kunna komma fram både mentalt, fysiskt och ekonomiskt.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva

Cyber faror och enheter på internet

Pengar ansvarets tyngd