Alla vägar i människors liv är olika

Aldrig! ALDRIG någonsin prata nervärderande och överlägset om hur andra ska gå sin väg! Vi har olika förutsättningar; ALLIHOP. Det handlar många gånger om tur, vad man har för förutsättningar när man föds.

Det finns ingen utstakad väg för någon att gå. Låtsas aldrig att någon är som ni andra, därför att ingen av er är densamma. Bara för att andra kan något och tycker det är antingen lätt eller svårt, medan det kan vara rena motsatsen för er. Aldrig övertyga någon annan om de situationerna eller kunnigheterna.

Det värsta är att tänka hur människor har det när det enda som ni känner bara igen era egna sätt, kunnigheter och känslor. Överlägsenhet och hånande ska ingen vara för andra. För det första: Så är de personerna inte dig själv. För det andra: Det kan vara som att gå på glödande kol, vada fram, halka och kämpa med att hålla sig stabil, bli berörd av vassa saker över hela kroppen, eller så är det bara en underbar promenad i parken. Det är så funktionsvarierade kan känna sig varje dag i våra liv. ALDRIG UNDERSKATTA OSS MÄNNISKOR SOM VI ÄR, SEDAN FÖDSELN OCH TVINGAS HA PÅ PAPPER. Normal är en överdrift eller ett skämt för att få ursäkter med att visa makt.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva

Cyber faror och enheter på internet

Pengar ansvarets tyngd