Uppgradera oss och ta oss bort ifrån dåliga tider

När man tänker efter och även inser det, så är det som att vi människor är utsatta som bytesdjur. Med tanke på alla händelser och situationer som vi är utsatta för. Det är där som alla nödsamtal som vi måste ringa och kalla på hjälp, för att vi är helt oskyddade, vad som helst kan hända med oss och drabba oss.

Det är allting som t.ex. trafikolyckor. Bränder i hemmen; t.ex. matlagning med olja, stearinljus som aldrig släcks och annat. Tjuvar som bryter sig in i hemmen, som har gjort att vi har tvingat bli mer försiktiga; vi måste hålla bättre koll och gömma undan våra värdesaker och tekniska saker. Läckor av gas eller andra farliga ämnen som vi lever med. Anfall som andra kan få av antingen sina egna sjukdomar, tillstånd eller av förgiftningar. Olyckor eller rapporteringar som händer till sjös eller havs. Vittnar och rapporterar in när en vuxen utför våld mot barn, eller rapporterar när slagsmål mellan personer pågår. Rapporterar och varnar att det är ett farligt vilddjur som har kommit in i områdena.

Varför kan vi inte kunna utvecklas för att kunna bli säkra? Vi har kommit så långt med tiden, men ändå så har vi inte kommit någonstans trots att vi hade kunnat fixa. Vi kommer inte att kunna bygga upp något i våra liv, om vi ska slåss mot varandra och oroa oss för allting. Låt oss uppgraderas, och allting med den. Fixa våra liv, områden i bostäder och allting vi lever för och gör oss hela i harmoni.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva

Cyber faror och enheter på internet

Pengar ansvarets tyngd