Rädda hemmen, räddar alla

Den här är en fortsättning på inläggen: "Tuff kärlek för hemmen", "Hem för alla" och "Händelser i ditt hem". Alla dessa olyckor som kan hända och drabba människorna som bor i de bostäderna. Det kan de som bor där inte göra så mycket åt att det händer, människor måste leva i de bostäderna, men att alla dessa olyckor sker gör det bara illa för människorna. De tvingas hålla sig undan ifrån att använda de resurser som är del av deras liv. 

Växande mögel. Toalettöversvämning. Läckande fönster. Igensatta avlopp. Läckande tak. Felaktig duschgolvsdosering. Läckande rör. Lågt vattentryck. Kloakvatten problem. Torr kran. Felaktig dränering. Droppande kran. Igensatt toalett. Bristande rör. Misslyckad vattentäthet.

Alla dessa handlingar kostar, utan tvekan, massvis med pengar. Så det kan man säga att livet är en underjord. Men det är mest för naturen och materialen som inte håller så bra eller för evigt. Sådana där situationer kommer bara att skapa obalans bland alla de människor som drabbas. Det kan också bli illa för alla därför att dessa människor kan bli bärarna av det negativa: De får dåligt med sömn, ha ett hemskt humör, kan börja lukta illa (inte tillgång till vatten), bli sjuka (mögel och kyla) och de går ut på alla andra för att göra sina egna dagliga handlingar ändå.

Låt oss förstå vad våra handlingar innebär. Det kostar massor för att många av oss inte tar ansvar för sina handlingar.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva

Cyber faror och enheter på internet

Pengar ansvarets tyngd