Min pappa följer mig överallt (MSA Lifestories)

Missbrukande och överbeskyddande föräldrar har ni säkert hört talas om, men en del kan man verkligen kalla för "besatta". Vi har hört det i situationer på Nyheterna, men även där så är det överhuvudtaget ingen ursäkt att någon ska bli kontrollerad, fångad och inte ha den minsta rätt till egen vilja, frihet och självständighet.

Föräldrar som skulle göra allt i den mest läskigaste väg mot sina barn. Aldrig låta dem vara med vänner, ute sent och gå till fester. Det är den viktigaste delen i ett barns uppväxt, att ta ifrån dem den sociala gåvan, utan någon som helst anledning, är som att ta ifrån dem deras egna liv.

Sedan när man tror att man är lycklig, och då får reda på att föräldrarna har förvrängt sanningen och gått bakom ryggen på en. Precis som psykopater. Om föräldrar går sådär långt och är hycklare med tro att allt deras jobb är för barnens skull; det är ingen skillnad än att vara inlåst i en allt för liten bur, eller vara en leksak eller avatar i något spel; utan kontroll över sig själv. Sådan maktgalenhet och sjukt beteende får aldrig finnas. Det är här vården och AI ska se till att människor aldrig kan gör.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva

Cyber faror och enheter på internet

Pengar ansvarets tyngd