Inte leva med det lilla; Ge mer åt folket

Det måste bli ett slut på vårt nuvarande levnadssätt. Att säga till alla att de ska gilla läget de är inne i. Man måste behärska sig, tolerera, bita ihop eller svälja situationerna. Alla de orden får vi höra varje dag. Sanningen att säga så är det sättet som vi lever i nu som har gjort vad vi är idag. Då är det logiskt med att olycklighet, psykisk ohälsa och orättvisor är vår vardag.

Vi människor måste hela tiden slita, dela och snåla på det lilla, mellan saker till möjligheter vad vi får att röra oss med. Men det är helt fel; Det är samhället, gränserna och områdena som vi lever med som ska ändra sig. Då innebär det att de flesta människor ska få vara med i delen att bygga upp allting, istället för att vara de oönskade offren som de blir på grund av regeringens olämpliga fåtals möjligheter. Politiker skär ner på så mycket kostnader och förväntar sig att de återstående människorna ska ta sig an flertals personers arbeten. Det är bara menat att misslyckas och gå nerför, ända till botten. De ser bara nummer, aldrig människoliv. Så går det när för många politiker styr. "Ju fler kockar, desto sämre soppa".

Regeringen har bara ett val och ultimatum; Människorna är det som ska komma först och må bäst. Politiker klarar sig aldrig utan människor. De kommer störtas.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva

Cyber faror och enheter på internet

Pengar ansvarets tyngd