Ideella och volontär hjälper i världen

Ideella organisationer, volontär jobb; de är livsviktiga i både kunskaper och sociala kretsar. Volontärer för social service som äldreboenden, barnhem, djurhem och personer i särskilda behov (Så som: funktionsvarierade, sjuka, utsatta och sorgsna själar som kallar på hjälp). Det är underbart att det finns så många hjälporganisationer, så många som vill räcka hjälpande händer till andra, flera som arbetar och får lära sig kunskaper om alla typer av människor, och deras skick som de är i.

Trots detta så kommer det ändå inte att räcka för att lösa situationerna som de utsatta människorna är i. Inte på långa vägar, därför att det är som en ändlös cirkel, vilket gör att behoven aldrig kommer att sluta. Det är som ett hus som inte kan behålla värmen i sig, mitt på vintern, därför att den saknar en vägg. Allt är systemets drivandes fel; det är problem som behöver bli lösta. Så här är det; om era nära och kära inte lär er fiska och jaga, så måste ni alltid tvingas köpa maten.

Där hade tekniken, robotar och framförallt Neuralink kunnat vara perfekta att komma in i bilden, och i situationerna. Vackra hjärtan behövs, men inte utnyttjanden när hjälpen är vanhelgad, på grund av vår värld.

Titta längst ner på sidan, på några exempel som ni kan stödja.

www.lionsclubs.org  add.org.uk  wid.org  www.redcross.org  ncpd.org.za  www.internationalanimalrescue.org  awionline.org  www.helpage.org  orphansinternational.org  www.european-agency.org  www.disabledinaction.org

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva

Cyber faror och enheter på internet

Pengar ansvarets tyngd