Hjälpen är behövd i lektionerna för oss att utvecklas

Det är uppenbart att barn nuförtiden behöver hjälp nu mer än någonsin av lärare i sina utvecklingsfaser. Brist på hjälp och assistans har blivit mycket större när det gäller att alla kostnader måste skäras ner på. Plus att personalkostnader är väldigt dyra. Men vad kommer allt det där att spela för roll om nästa generation blir till underutvecklade arvtagare? Med den hjälpen av alla lärare, övervakare, assistenter och pedagoger som vi har tillgång till nu, gör så att vi sliter ut dem helt och hållet, när vi behöver hjälp mycket oftare. Men istället så kommer vi inte alls att kunna fullborda våra träningar eller talanger till att bli något på våra lektioner.

Elever, barn och vuxna som har funktionsvariationer behöver lärare eller personaler vid sin sida som kan hjälpa dem, kanske hela tiden som de behöver. Lektioner eller arbeten i olika slags ämnen, bland annat: spela instrument eller musik. Konstskapanden i alla typer; hantverk, målande eller konst i AI via datorn eller sociala media. Sporter som fotboll, simning, kampsporter och alla andra sorter. Dans. Datorarbete och program. Eller helt klart; studier.

Det sorgliga är att den lilla hjälpen som alla elever och andra måste dela på är av för få personal. Det visar på vilken skillnad det hade varit om robotar hade kunnat finnas där för oss. Då hade vi kunnat få hjälp hela tiden.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva

Cyber faror och enheter på internet

Pengar ansvarets tyngd