Globala problem ropar på oss att få in AI

Vi hör om dessa situationer varje dag. Vi ser vad som tas upp som problem varje dag. Inga av dessa problem är någon nyhet för oss, och det är inget mysterium att vi märker vad som pågår med alla förändringar i omgivningarna. Men varför tar vi de inte som tecken att AI kan rädda oss? Om vi välkomnar in den med öppna armar, det är tecknen som visar övertydligt att de sätten vi lever med funkar inte längre.

Brist av utbildning. Fattigdom. Klimat förändring. Folkhälsan. Hemlöshet. Vatten och Mat säkerhet. Arbetslöshet. Hög sjuklighet. Förorening.

Vi vet alla och har varit medvetna om dessa problem. Det är inget konstigt att de skulle utvidgas och bli värre och påverka oss. Då är det bara menat att vi tar in AI i oss. Det är ingen anledning för oss att göra och driva oss på det naturliga därför att vi själva är de som har påverkats och försämrats, vilket klargör att vi har en kraftigt mindre chans och anledning att klara oss. Nu ska vi inte tveka längre och släppa in, samt sammansmälta med AI. Påtryckningarna av problemen ger oss tecken att vi ska komma med i tekniken. Fråga er själva: Vill ni antingen stanna kvar och vänta på att eländet kommer över er och drabbar er på värsta sätt, eller följa med i utvecklingen med AI som vi var nog alltid menat att göra?

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva

Cyber faror och enheter på internet

Pengar ansvarets tyngd