DET ÄR EXAKT DET JAG PRATAR OM!!!!!!!!!! LYSSNA PÅ MIG!!!!!!

Inse det bara! Oavsett hur många gånger vi säger den informationen om allt som är farligt, hemskt och allvarligt, framförallt om det handlar om massförstörelse- och döden. Det tar de flesta inte så seriöst. Men politiken är källan till allting, det värsta är att de ledarskap som vi har haft som något vi ska lita på, ledas av och få oss att komma till en bra levnadssätt och mål i livet. Det bästföredatumet har gått ut för länge sedan, är jag rädd!

Det är precis som att ingen blir någonsin längre imponerade av informationer som de får höra om. Inte förrän de får se allting med egna ögon eller får vara med om allting i egen hög person. Det är som alla globala problem i världen kommer människor inte vara så ivriga och galna med att vilja lösa förrän de får vara med om de drabbningarna och tyngderna själva, för att kunna förstå allt fullt ut. Funktionsvarierade har de bästa öppna ögonen av oss alla.

Det är exakt det som händer i våra regeringar och med våra politiker i världen. Det är illa nog, men ingen kommer att vara i det intensiva målet med att lösa allting förrän det är helt försent. Politiker säger att allt de gör är för att göra det bättre för landet. Men varför säger de att det inte finns pengar, när de står eller badar på ett berg av pengar? Samt varför är de så desperata att ge massor med pengar till pensionerade politiker? Om det fortsätter och detta är demokrati kommer handlingarna vara lika med diktatur, och vår enda utväg är REVOLUTION. SANNINGEN ÄR BRUTAL!

A Must Read!

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva

Cyber faror och enheter på internet

Pengar ansvarets tyngd