Studier om framtiden som behövs mest

Det är ingen överraskning med att säga, och erkänna att världen behöver många fler briljanta människor, inne på de tekniska-ämne vägarna av kunskaper.

Det innebär studier så som: Datavetenskap, AI, speldesign, multimedia animation, 3D, grafisk designer, systemanalys, ljudtekniker och säkerhetshantering.

Det är ytligt att säga att fler människor ska förväntas att följa den vägen, vilket som är bara drastiska ord och inte se människan. Politiker och ledare ser inte människorna och de problemen som de bär på. Det är felet med samhället och systemet. De överger människorna och uppfattar dem inte med vad de behöver hjälp med för att bli fullkomliga. Politiker bryr sig inte om ifall människorna har önskan eller drömmar att följa de här studierna. Människorna har problem som inte följer i politikernas ytliga tankar. Människorna kan ha problemen, så som; har inte förmågan att absorbera in kunskaperna, inte har motivationen, inte hann med i tid att anmäla sig, inte följde den exakta formella vägen som alla chefer i systemet kräver av varje människa.

Det är exakt sådana stunder som vi hade haft Neuralink, därför att då hade tid, människors problem och kunskaper varit några problem, ALLS.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva

Cyber faror och enheter på internet

Pengar ansvarets tyngd