Psykisk hälsa måste räddas

Allt handlar om att vara född annorlunda, då innebär det att vi får det svårare. Det räckte inte att den delen av människor som jag tillhör, funktionsvarierade, inte bad om eller kunde hjälpa de begåvningarna, men stora brister och svårigheter som ingen döljer med att hata. Samt nackdelarna är dessvärre större än våra fördelar med funktionsvariationer. Det känns som om allt och alla i världen  omger vår värld? Funktionsvarierade människor får väldigt lätt fram den känslan för att vara vettskrämd, och tanken med att om man försöker sitt bästa och hårdaste; men så vet man förutspående att man ändå inte är bra nog.

Det är giftigheten i våra tankar som samhället och vårt levnadssätt har drivit oss till. Om detta händer och förekommer i alla våra sinnen så är det inte konstigt att vi har psykisk ohälsa.

Det gäller alla andra människor också. Alla är tvungna att vara och komma in i indoktrineringen, som vårt samhälle är styrt av. Det har gjort att vi har kommit in i ett djupt hål, full av pessimism och ånger. Denna livsstil måste tas bort; det kan vara därför som framtiden talar om för oss att ta in AI i oss.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva

Cyber faror och enheter på internet

Pengar ansvarets tyngd