GÅ MED OCH SKRIKA RÄTTVISANS RÖST

Människor gör allting nuförtiden med att få igenom sina budskap. Filmer, sånger, föreställningar, absurda och markabla handlingar. Men det känns hela tiden som att ingenting hjälper, därför att då skulle vi inte längre ha dessa problem att handskas med varje dag. Varför insisterar alla ledare, de som har makten att kunna ändra och hjälpa allting, att ignorera och aldrig lyssna på människorna? Speciellt om alla de budskapen skriks om samma ämne i kör. Då ska det vara som en chockvåg som ska höras. Det är det som vi människor kan ifrågasätta, varför har de inte tagit in informationen och lyssnat på oss människor?

Men det är egentligen ingen förvåning, för med tanke på alla de historierna i Bibeln, verklighetens revolutionerna och fantasiböckerna, handlar ofta om ledare som inte lyssnar, innan det är för sent eller har ännu inte gjorde något till slutet.

Du vet att det inte finns några lagar eller medicin mot dumhet. Det är synd, det. Men om alla arbetar med att få våra ledare att kunna lyssna, för det som händer vår värld är att miljontals människor får ta priset.

SÅ GÅ MED OCH SKRIK FÖR ATT FÅ LEDARNA ATT LYSSNA, ATT VAKNA UPP MED ATT RÄDDA OSS OCH VÅR VÄRLD! DEN LILLA TIDEN VI HAR!

Barbara Kruger

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva

Cyber faror och enheter på internet

Pengar ansvarets tyngd