För många val, tomma ord & inga människolivs lösningar

Andra personer och ledare säger nonchalant till oss människor:

"Bara gör det!", "Ta itu med ditt liv!", "När ska du bli någonting?", "När ska du bli klar med din utbildning?", "Hur dåraktig är du för att ha låtit det gå så långt?", "Du har haft flera chanser och möjligheter att göra det bättre, men ändå förstör du allting!", "Ska det vara så svårt att fixa och hålla i ordning på ditt liv?"

Det är bara ytliga och trångsynta repliker ifrån rika överklassen och överlägsna människor, som aldrig tar tid att ta reda på människornas problem, och bakgrund; sådana personer som drar förhastade slutsatser och "förolämpar, och ställer frågor sen". Massor med människor finns det därute som är helt vilsna, vet inte vad de ska göra med sina egna liv, därför att de vet inte själva vad de är utmärkt bra på. Sedan finns det och är det alla de alternativen och valen som vi har. De blir så många, mycket och massor att det trasslar ihop oss och våra sinnen, att det slutar med att vi slåss inom våra sinnen och ger oss självskadebeteenden.

Den enklaste lösningen är att vi tar fram tekniken som gör att vi blir ännu mer självsäkra, villiga att kunna gå framåt väldigt mycket snabbare; både i våra egna liv och världens systems flöde. Funktionsvarierade skulle få den eftersökta hjälpen som de alltid behöver.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva

Cyber faror och enheter på internet

Pengar ansvarets tyngd