Diskriminering för alla samhälles människor

Diskriminering, orättvisa bemötanden och handlingar som vi alla kan få vara med om varje dag, och är dessutom vår vardag. Men det mest ironiska med mobbningen är vad som ingen kan göra något åt. Det finns ingen anledning och SKA ALDRIG finnas någon att mobba. T.ex.

Diskriminering om funktionsvariationer i rullstolar, med kryckor eller käpp och protes kroppsdelar (eller någon sorts, för den delen) - De kan INTE hjälpa att de inte är fullkomliga eller efter att ha varit med om olyckor som orsakade de situation.

Diskriminering för hudfärger - De kan väl inte hjälpa att de föddes med hudfärgen som inte passa till andra i ett område? Vi är alla människor. Varför gör det svårt?

Diskriminering om karriär status - Alla kan inte vara bäst och ha ett bevis att bara ha arbetat i alla år? Eliter är skapade också, inte serverade. Det gäller inte att trycka ner dem som inte har samma karriär och samma formella väg.

Diskriminering för ålder - Att inte låta barn få vara med är sorgligt. Så länge det inte är farligt. Driva iväg dem på grund av unga åldrar, de kan inte hjälpa det.

Diskriminering om kroppsform - Fat-shaming har alltid varit ett ämne att mobba för. Kalla andra tjocka, men de flesta kan inte hjälpa det. Sjukligt eller ärftligt.

Diskriminering för kön - Könojämlikhet är något av de största obegripliga problemen. Har kvinnor inte rätt att finnas och ha lika mycket värde som män?

Diskriminering om social status - Alla kan inte vara högst upp i den sociala klassen, det är meningen med att andra ska vara lägre för att de högst upp ska vara där. Annars kan väl alla se till att det inte finns några klasskillnader och hjälpa istället för att mobba de som är lägre än sig själva?

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva

Cyber faror och enheter på internet

Pengar ansvarets tyngd