Alla typer av Mentala sjukdomar

Mental ohälsa har blivit ett av de största och allvarliga problemen som alla vi människor handskas med i vår vardag. Det är ännu en av de uppenbara problem som har skapts fram, växt upp på grund av olösta problem, och dykt upp igen till ytan ifrån historien. Den enda skillnaden nu är att människorna lever med problemen, alla typer av mental ohälsor, utan att det idag är i hemlighet.

Det finns alla typer av mental sjukdomar, de kan vara för mera än bara en betydelse när man säger ordet på dem. Så för att undvika missuppfattningar; var mer selektiv och specifik med att beskriva diagnoser: Ångest störningar - Omåttlig rädsla och fruktad. Ex: Fobier. Humörstörningar - Ihållande svängningar i humöret eller ihållande känslor som stör det dagliga livet. Ex: Depression, bipolär. Psykotiska störningar - Oordnat tänkande. Ex: Schizofreni, fanatisk bedjande person. Ätstörningar - Extrema känslosamma attityder mot mat. Ex: Bulimi, anorexia. Impulsiva störningar - Oförmögen att motstå drifter. Ex: Kleptomani, pyromani och gambling. Personlighetsstörningar - Extremt oflexibla personlighetsdrag. Ex: Antisocial störning, OCD. Post traumatisk stress störningar (PTSD) - Ihållande, skrämmande minnen som leder till känslomässig domningar. Batman är den mest ökända som har den här symtomen, PTSD.

Vi ska inte behöva ha dessa typer av mentala ohälsor. Dessa är antingen skapade av naturen eller omgivningarna. Kan ni tänka er på vad tekniken kan hjälpa och bota oss ifrån allt detta? Neuralink kan vara det som kan bota allt och alla.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva

Cyber faror och enheter på internet

Pengar ansvarets tyngd