Aktivisternas verk för andra

Aktivister är den typen av människogrupper som är drivna till att hjälpa naturen och klimatet. "Trädkramare" som andra kan kalla dem. Deras mål är att få så stor och mycket uppmärksamhet så att alla ska lyssna på dem och deras budskap, och även följa dem. Felet med aktivister är att de inte vet vad deras handlingar och aktiviteter skadar, de är ensidiga och förstår inte skadorna av sina handlingar. Precis som mobbare, skämtare och hycklare; deras pratande, handlingar och ogenomtänkta akter. Dessa människor är alltid ansvariga för att det leder till att mobboffren blir onda människor.

De har satt sig mitt på vägen i trafiken och blockerat alla ifrån att köra framåt - Det gjorde att ambulansen och kanske även brandkåren hindrades ifrån att komma fram. De vandaliserade ovärderliga konstverk inne i museum med att kasta mat på konsten och även limma fast sig själva - Antika ovärderliga konstverk, skapade av ökända och storslagna konstnärer som inte lever längre, det är som ovärderliga skatter för allt och alla; FÖRSTÖRDA. De vandaliserade även Stonehenge med färgsprej - Medeltida världsarv som bär på spännande sagor; FÖRSTÖRD OCH VANÄRAD. Och i krigets väg - Aktivister stoppar hjälpen ifrån att komma fram, krig är delat och är två sidor; aktivister bryr sig bara om gisslan och att få dem tillbaka hem.

Men hela grunden till detta handlar om klasskillnader, alla ledare som förstör, orättvist styrande i samhällen och problem som skapar världsproblemen.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva

Cyber faror och enheter på internet

Pengar ansvarets tyngd