Verklighet vs. filmer. Så ska det inte vara. Låt människor uppnå sina drömmar

Vi har det redan kristallklart för oss att verkligheten är annorlunda än filmerna. Men det är exakt i filmerna som de flesta människorna vill komma och befinna sig i. Några tar de som endast underhållning, men många tar de som vägar till ouppnåeliga och ogenomträngliga världar.

Det är som att filmerna spottar människorna i ansiktena, för att de vet att de aldrig kan komma hit, vilket jag tror kan leda till olycka och depression.

Människor har inte alltid pengar och kan inte alltid lösa problem, vare sig med sina levnadssätt eller personliga problem. Det finns inte alltid de rätta människorna hos dem i livet. Ingen är densamma och tar inte saker och ting på samma sätt.

Men alla vi människor har en sak gemensamt; drömmar. Men verklighetens barriärer ska inte vara de som stoppar människorna ifrån att uppnå sina drömmar. Drömmar är det genomsyrande livsmedlet som kan bygga upp hela vår värld. Men varför hindras det livsmedlet då? Vi skulle och kan göra vår värld fungerande, till exakt det som vi hade behövt ha den till, men då ska även hjälpen och handlingen att det ska hända genom samarbete tillsammans världen över.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva

Cyber faror och enheter på internet

Pengar ansvarets tyngd