Naturen som en gång var, kan aldrig bli den samma igen

Det är inget illa menat att vi människor behöver annat än vad det vi hade förr.

Till exempel: Grottmänniskor hade många förmågor, även fler än vad vi har idag, men det har vi nog redan uppfattat. Men det beror på att de hade annat och de var skapade för något helt annat för att kunna klara sig och överleva, till skillnad från vad vi är idag.

Då kan vi säga att naturen och ödet har ändrat oss, så vi kan inte återvända till den tiden som det var förr. Det har samtidigt blivit bättre och sämre, helst bättre om vi kan släppa in de nya förändringarna och behörigheterna med den nya tidsåldern, och behoven som mest behöver tillfredsställas. Sämre blir det om vi ska stödja och hålla oss kvar i det naturliga av oss själva, vilket kan vara av det negativa utslaget. Funktionsvarierade personer eller personer med sjukdomar kan inte alltid tycka att deras liv är toppen.

Allt som naturen har skapat i oss är inte bra och kan aldrig bli botat, i alla fall inte utan någon hjälp eller tillbehör utanför de naturliga sätten.

Tänk efter: om vi hade de där hjärnchippen och den tekniska hjälpen inom oss så hade vi varit mycket förståndiga och stått på egna ben utan problem.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva

Cyber faror och enheter på internet

Pengar ansvarets tyngd