Hjärnans sanna kraft

Forskning och vetenskap har sagt mycket och lär oss mycket. Ändå så har vi bara skrapat på ytan, men det som är det storslagna som har: det är vår hjärna. Den är något av de mest fantastiska gåvorna som vi kan äga. Och ändå så är den delad i två delar som ger oss gåvan för oss att lagra, lära, använda och stärka. Beroende på vad vi än ska använda hjärnan till, vilken situation vi är inne i, vad för kunskaper som behöver bli aktiverade.

Den vänstra delen av hjärnan används av kunskaper, logik, analys, strategi, vetenskap och realism. Med andra ord: den delen lagrar endast kunskaperna om vad verkligheten har, som vi ska se och uppfatta världen med skarpa, intelligenta och verkliga ögon. Medan den högra delen av hjärnan används för känslor i både kropp, sinne och själ. Kunskaperna för kärlek, frihet, kreativitet, passion och konsten och poesi. Konstnärens drömvärld.

Problemet med detta är att många personer har svårt att lära sig. Det har varit ett problem i alla tider. Sedan är det att denna tid är svårast, och bör lösa detta problem med människor en gång för alla. En annan detalj om hjärnan, det är att om människan är med om någon skada på hjärnan; olycka, misshandel eller dumhet, då kan de aldrig bli hela igen, den är skadade för alltid. Neuralink kan vara lösningen för allting, vad gäller okunnighet och skador som vi kan vara med om.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink