Shut-ins är de som vi måste bota

Världen och dess människor är många, ingen överraskning om det. Men mest av allt; Länder som Japan, Sydkorea och andra har ryktet att ha utmärkta utvecklade system, men som sagt var; även solen har sina fläckar. Trots vad vi har hört och hur bra de har kommit. I tillväxt; ekonomi, utbildning, arbetsmarknad, hälsa och annat. Så finns det ändå brister hos de länderna. Massor som skulle kunna fixas, men det som vi mest av allt ska fokusera på att lösa: Isoleringen. Depression. Frånskilja sig ifrån samhället och de parasiterna som kostar pengar, energi och plats för alla andra. Det behövs ett bot för dessa personer. De skulle kunna hjälpa till i samhället, istället för att vara bromsklossarna för framtiden. De människorna som stannar inomhus i sina hem i flera år. Det är inte att de inte vill, de kan inte.

Hikikomori också känd som allvarligt socialt tillbakadragande, är totalt tillbakadragande från samhället och söker extrema grader av social isolering och instängdhet. (Källa: Wikipedia). På engelska kallas dessa människor: Shut-ins.

Där kan många människor som inte är i den situationen, vara överlägsna att komma och säga: "Men vad är det för något som de människorna sysslar med? Tror de att deras liv blir lösta eller bättre om de fortsätter att sitta inlåsta, eller tro att lyckan ska komma till dem?" Där behövs Neuralink.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva