Negativiteten med oss i vår historia kan lösas

Många gånger har vi sagt att människor aldrig ska ge upp, men orsakerna till varför människorna ger upp är bakgrunderna av deras liv. Det har mycket med svårigheter att vara människa. Naturen av människan.

Man förväntar sig snabba resultat. Slutar tro på sig själva. Blir fast i det förflutna. Uppehåller sig vid misstagen. Fruktar framtiden. Motstå förändring. Ger upp deras makt. Tror på deras svagheter. Känner att världen är skyldig dem något. Rädsla för misslyckande mer än önskan om framgång. Aldrig visualisera vad som är möjligt. Känner att de har något att förlora. Överarbeta. Anta att deras problem är unika. Se misslyckande som signalen att vända tillbaka. Tycker synd om sig själva.

Det är verkligen sant att världen är ingen plats för mesar. Negativa känslor, vanor, tröga utvecklingar som gör att de inte följer med, och har för klena sinnen. Detta har vi fastnat i och har gjort att mänskligheten har stannat och drivs inte lika snabbt, men det behöver det inte vara så längre. Tänk att i framtiden kan vi bota bort dessa problem. Teknik som kan sammansmälta med oss själva är det vi behöver, och kommer att göra att negativiteten aldrig vinner och det vi bygger upp blir klart.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva