Kvinnor har fördelar & nackdelar

Det spelar ingen roll. Alla kvinnor har sina nackdelar och svagheter som förstör de ifrån att vara perfekta, men då är det tecknet som visar att de är mänskliga. Varje ros har sin tagg. T.ex.

Fördelen: En del kan vara fantastiska i hushållet, ta hand om saker och ting, hålla allting i ordning och uppfostra både barnen och sina egna familjer. Nackdelen: De kan ha ett hemskt humör, vara sträng och lättirriterad om saker och ting inte blir som de vill.

Fördelen: Vissa kvinnor kan vara de mest snällaste och vänligaste personerna, som äger de största hjärtana som finns, och kan säga de mest positiva eller visaste ord. Nackdelen: De har en väldigt dålig matvana, äter och dricker för mycket eller för ofta skräpmat, är kraftigt överviktiga och kan inte bryta dem, trots att det hotar deras liv på många håll.

Fördelen: Andra kvinnor kan se hur snygga, underbara eller vackra ut som helst, både vackra ansiktsdrag och kroppsdrag, på de sätten som alla önskar eller tycker är perfekta. Nackdelen: De har den gräsliga vanan att stinka för rökning och alkohol.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva