Futuristiska medel att se fram emot i framtiden

Föreställ er alla möjligheter, uppfinningar, och smartare drivande sätt som vi kan leva med. Självklart, vi är redan på god väg, början med alla dessa uppfinningar, men framtiden siktar på att göra alla dessa offentliga, att varenda människa kommer snart att ha dem. De kan göra liven mycket enklare för oss, speciellt om det gäller att vara miljövänlig, inte vara med i kretsen av skadegörelse, och undvika alla nuvarande problem.

Elbilar; de säger att dessa fordon är mycket bättre än bensinbilarna, men är farligare än vad de påstår: Låter mindre så att andra inte kan höra dem. Energin som driver dem är inte så miljövänliga som sägs. Alla har inte råd med dem heller.

Solkraft; solpanelerna som vi använder för att ta energin från solen, och omvandla den till en energikälla som ger oss ström.

3D-Printer; maskinen som kan skapa fram saker i 3D. Från en dator som har bilden eller idén om något, blir till verklighet.

Självkörande bilar; de kan gör så att olyckor i trafiken slutar. Man behöver inte hålla ögonen på vägen, hålla sig vaken, riskera livet i oväder, farliga vägar, rattfylleri, förlita sig på andra att köra dig.

Advance glasögon; bärande datorer som erbjuder otroliga kapaciteter till bäraren.

Snabb internet; om du har det svårt eller ett bra internet nu, då har du inte sett något ännu på vad framtiden har att erbjuda. Det kan göra allt effektivare för oss.

Höghastighetståg; infrastrukturen och kommunikationen som gör att vi kan resa mycket snabbare.

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva