Framtidens dolda förmågor som vi kan ha

Framtiden och alla överraskningar som den har på lager. Det kan få oss att leva bättre och smidigare, allt tack vare att ha alla de här förmågorna och möjligheterna.

Vi har redan sett allting som vi kan ha i framtiden. Tack vare inspiration och besök till science fiction filmerna och böckerna. Där fantasierna aldrig har några gränser. T.ex. DC och Marvel världarna. De har redan berättat, meddelat och gett oss smakprover på att i deras fantasier kan det även bli till verklighet.

Det är så mycket som kan förändras av allting som vi ser nu. Allt mellan människokloning, att vi kan bli cyborgs, förse oss själva med superstyrka och bionisk kraft. Vi kan använda oss av laddningskraft inne i oss själva, och till sist surrogate någons sinne in i någon annan kropp. Det finns inga gränser på vad forskningen kan nå upp till.

Men jag tvivlar på de sakerna som tidsresemaskiner och teleportörer. De är saker som stannar kvar i våra fantasier och så ska det alltid förbli. Huvudsaken är att vi alla ska få göra världen till en bättre plats.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva