Slåss mot fattigdomen, inte de fattiga

Alla människans sätt, speciellt våra ledares som har makten att stoppa och göra allting för att lösa allting, agera på helt fel sätt. Att man bara kan höja på ögonbrynen och ifrågasätta deras tankesätt.

Det är de globala problemen som har blivit vanligast i vår vardag, de bli till sist att vi ignorerar dem. Fattigdom är en av de huvudsakliga problemen i världen. Den har existerat i all historia. Det som har gett oss de giftiga tankarna, om värden på människorna och klasser som placerar de människorna i de värdena.

Vi går hela tiden och städar upp efter problem och orsakas av problemen. Istället för att sikta och förstöra fadern eller modern av problemet, så torkar vi bort fyllningen ifrån cystan som har skurits upp, istället för att ta bort den helt och hållet. Det är som att politiker drar ut på allting, stödjer problemet och vill att vi går mot motsatt håll i utvecklingen.

Säg mig: Om det står en bro mellan er och eran lycka. Förstör du den då? Nej, ni använder den! Om ni ska bo i ett hus mitt under vintern, men det blir aldrig varmt för att en vägg saknas. Förstör ni ytterligare en vägg då? Nej, ni bygger upp den som saknas! Politiker testar människors tålamod tills bara de rika finns.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva