Kvinnor i graviditeten; alla följder för den

Det här är allting som pekar på alla detaljer som rör graviditet. Det är det som har hållit på i alla tider. Så här kommer frågan: "Varför finns det människor som inte respekterar graviditeter?" Kvinnorna riskerar sina egna liv med att både ha ansvaret, och utsattheten med att födda nya liv till världen.

Graviditet: Bara den nivån och det tillfället är ett gigantiskt ansvar och är något som man aldrig kan leka med. Barn är inga leksaker, så om man går övergränsen att skapa ett liv, frivilligt, finns det ingen återvändo.

Sedan är det alla problemen som kommer med i denna procedur. Och allt för att man får vara med att få naturen att gå vidare. Allting kan hända med kvinnan och de får och kan vara med om allt möjligt.

Graviditetsdiabetes. Illamående. Kräkningar. Högt blodtryck. Njurproblem. Epilepsi. Hjärtproblem. Infektioner. Blodbrist. Ryggvärk. Hjärtattack. För tidig förlossning. Depression. Blödningar och värsta fall som kan hända: Missfall.

Så här kommer frågan: Varför finns det människor som tar graviditet för givet, och låter alla de kvinnor få lida? Det gör ingen av kvinnornas liv enklare, och alla som inte har förståelse för detta. Det minsta alla kan göra är att ha respekt för kvinnor.


motherbabysupport.net   mumsmeetup.com   workingmomkind.com   mammatillmamma.com   starlegacyfoundation.org/support-groups   nationalshare.org   firstcandle.org   www.tommys.org

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva