"House" har absolut rätt & kan säga den onda sanningen om cancer

Alla människor har konstaterat att cancer är en av de mest vidriga sjukdomarna i hela världen. Det stora är att cancer är som alla andra saker och ting, det finns alltid fler än en av dem. Det finns en multiplikation av denna vidriga drabbning.

I ett av avsnitten i TV-serien "House" Säsong 1 Episod 5 :"Damned If You Do". Så pratade House till sin kollega, Wilson, om cancer. House påpekade till Wilson att det fanns stöd med rosetter för alla olika cancer, men inte lungcancer.

Wilson: "De fick slut på färger?"

House: "För att folk skyller på lungcancerpatienter. De röker, de gjorde fel, de förtjänar att dö. Skälet att folk dör av lungcancer är skuld."

Wilson: "Tja, skuld gör mycket stor skada."

Det är en stor del som är rätt där, men det finns mera än vad de säger i avsnittet. T.ex. Det finns vissa länder som har gett invånarna lungcancer på grund av avgaserna i städerna. Nedan kan ni se alla de rosetterna som stödjer kampen mot olika cancer, med hjälp av färgerna på dem. Och som ni kan se därnere på bilden så har även lungcancer fått sin egen rosett nu. Den vita eller färgen: pärla. Cancer kan bli skapade av vad som helst för att vi lever och går en väg av att kunna leva. En del gånger är det som vi inte vill men måste, en del är det för att vi njuter av händelserna utan att tänka, eller så är det nitlotten som andra har dragit i sina liv.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva