Hjälp på alla sätt & håll

Med allt hemskt som händer i världen. Allt det där som har blivit ignorerat och lindat in sig i vardagen. Vi har alltid varit i ett extremt behov och krav att ha hjälp, vård, stöttning och forskning. Men det verkar som att just nu, idag, är hjälpen behövd mer än någonsin. Det gäller då att politikerna mest av alla ska lyssna, agera och anstränga sig. Det är inte bara medborgarna som alla säger till ska hjälpa till, politiker har makten att göra så mycket mer. Till och med även kanske lösa problemen. Det finns så många hjälpande händer, hjälporganisationer, och stödpaket som behövs i vår världsutvecklingar.

Cancer forskning. Cancer stöd. Medicinsk assistans. Global hälsa. Nödhjälp. Kroniska ohälsor och sjukdomar. Hjälp till fysiska funktionsvariationer. Hjälp till utbildning för kognitiv funktionsvariationer. Gratis tandvård.

Det är väldigt skamligt att vi måste ha grupper för att hjälpa, för sådant som egentligen borde vara uppenbart att hjälpa och ta hand om alla människor. Varför har vi kommit in på en sådan barbarisk nivå att vi har låtit det gå så långt? Vi borde alltid ha hjälpt och stöttat människor, så att de lätt och fullkomligt skulle hela, och där med utveckla och skapa vår värld att bli i bästa skick.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva