💰En rik pappa som överger sin dotter och fru för pengar. Dotter tar hĂ€mnd. Del 2💰

FortsĂ€ttningen pĂ„ "💰En rik pappa som överger sin dotter och fru för pengar. Dotter tar hĂ€mnd.💰". Del 2 Ă€r detta. SlutklĂ€mmen och det fullkomliga av hĂ€mnden. Dottern hade hittat sin egen kĂ€rlek pĂ„ vĂ€gen till hĂ€mnd pĂ„ sin svekfulla pappa, som hade mist sin mĂ€nsklighet med att vĂ€lja pengar och sopa sin gamla familj under mattan.

Det visade sig först att mannen som dottern var kÀr i hade en flickvÀn redan, men dottern verkade spendera Ànnu mera tid med honom, och dÀrmed vÀcka nya kÀnslor i honom som besvarade i hennes hjÀrta. De bestÀmde sig för att starta sitt egna företag, och dÀrmed ta ner faderns egna företag.

Sedan kom den efterlÀngtade dagen nÀr fadern tvingades att sÀlja sitt företag. Dottern var den som köpte det. Pappan ringde och ville prata med sin dotter. Hon hade Àven fÄtt hans fru att komma, för att vittna och avslöja sin pappa för vilken ynkrygg han var. Dottern avslöjade att hon var hans dotter, pappan var sÄ chockad att hans förflutna hade hunnit ifatt honom, som han egoistiskt hade glömt, samt hans fru konfronterade honom dÀrefter och ansökte om skilsmÀssa.

Dottern hade fÄtt sin hÀmnd. Karma kan hinna ifatt dig.

Kommentarer

PopulÀra inlÀgg

Det positiva om vad en av kÀnda kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kÀnda kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

VÀrlden behöver mÄnga fler Doc Martin

10 strÄlande förutsÀgelser om AI

Början. Det hÀr Àr jag

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink

Lista pÄ skrÀckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna hÀnder

Utbildningen mÄste överleva