Datorn i oss alla och krafter, del 2

Så här är detaljen som jag tänkte mig: Tänk dig själv att du inte har någon kunskap alls om datorer, data, program och de nyaste metoderna som har kommit till vår kännedom. Detta kan kännas som ett helt okänt språk, och gör att de hamnar på efterkälken.

Hjärnchippen skulle kunna analysera, utföra, se vad som är fel, berätta för oss, och att man vet exakt vad man ska göra. Då kan man se och göra som andra vad de kan, eller vad du bara drömmer om. Istället för att göra de där dåliga och billiga videorna, vilket andra själv och vissa andra tycker, och visar att man inte kan något, eller blir lurade att köpa massor med dyra saker. En massa saker som andra påstår att man behöver, men vet inte hur man ska använda dem. Det är slöseri med pengar att köpa, utan att känna till eller veta vad man ska ha de till. Då känner andra sig mera strandsatta och odugligare än innan.

Det här är fortsättningen på: "Verklighet vs. filmer. Så ska det inte vara. Låt människor uppnå sina drömmar". Det är inte menat eller ska inte finnas någon anledning till att filmer bara ska vara olycklighetsbärare för att människor, t.ex. funktionsvarierade är menade att lämnas på vägkanten som roadkill av själva systemet och regeringen som övergav dem från första början.

Låt alla få möjlighet till att få kunskap. Lämna inte någon ensam eller utan hjälp.


Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva