Tecknade filmer för vuxna har bäst budskap

Alla tecknade filmer är inte menade för barn. Det vet vi redan. Det är budskapen som vi endast ska fokusera på med de filmer.

I denna video är det självaste Adam Sandler som använder sin röst i filmen: "Eight Crazy Knights". Han visar med sin karaktär att människor i världen kan mista sin väg i sina liv, men det är lättare sagt än gjort att bara peka, skrika och skylla på de människorna som har mist sin väg, och beordra dem att fixa till och ordna sina söndriga liv.

Det är sant att människor som redan är så djupt ner i depression, meningslöshet och vilseledning i livet kan tillslut få ett besök av sina inre röster och spöken. Som kan övertala och ledda människorna på rätt väg igen. Men egentligen så ska världen också kunna vara villiga att hjälpa dem. Människor som är så djupt nere där de är nu kan vara som att ha väggar som omringar, och krocka in i dem. Reglerna i världen får allting att verka som att det är för sent. De har inte tid att stanna och hjälpa dessa människor upp, när de själva måste kretsa.

Vad förslår du?

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva