Hem för alla

Det är viktigt att varenda människa ska ha det perfekta boendet. Det som passar till den personen, för att alla ska finna lycka och perfekt balans. Men det finns så många och mycket som måste tas itu med. Boende och hem miljö problemen och omgivande problemen. De kostar bara massvis med pengar, dessutom: situationerna och möjligheterna är inte så många och smidiga att få. Människor står inför massa problem med klimatförhållanden och omgivande kvartersmiljöer.

Det kan det vara alla möjliga anledningar som rubbar vår harmoni och balans i våra inre. Därför ska människor alltid ha den perfekta boplatsen.

Antingen är det för kallt. För varmt. För fuktigt. För torrt. Ofredligt grannskap. Avgaser. Oljud. Allergen. För kaotiskt. Eller för så är hemmet hemsökt.

Att alla kan få det perfekta boendet kan det minska detta glapp om att människor är olyckliga. Då blir det färre och några problem mindre som förstör flera liv. Det är sant att man ska vara tacksam för det man får, men om detta med fel boenden orsakar allt negativt i människans liv är det inte bra.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva