Elon Musk's Neuralink kommer ändra mänskligheten för evigt. Del 1

Elon Musk och hans uppfinning kommer att ändra mänskligheten för evigt, det är en sak som är säker. Men som alltid och allting så kan det finnas många problem som kan hända i processen, det vill säga: såvida inte allt som måste ändra sig gör också det. 6 kapitel finns det i denna video och avslöjanden som Neuralink ska ge och göra för oss. Då finns det fördelar och nackdelar om vårt styre, lagar och värld stannar likadant. Jag har sagt det flera gånger: Om bara en bit ändrar sig och allt annat stannar detsamma så blir det mera kaos än innan.

1. Löftet: Återställa hjärnfunktionen till dem som har förlorat förmågor och kontroll över hela sin kropp. Få tillbaka förmågorna att stå, att gå och röra på sig. Vänta, det blir bättre. Låta de blinda återfå sin syn. Med den här tekniken så har de knappt skrapat på ytan av vad den är kapabel till.

2. Potentialen: Nästa nivå som det var menat att göra. Inte bara att fixa hjärntillstånden, utan uppgradera mänskligheten. Låsa upp gömda förmågor i hjärnan. Framförallt, funktionsvarierade som har ständiga begränsningar. Men för ett stort ansvar: Vem är det som kommer att ha denna makt över Neuralink?

3. Alliera med AI: Det är exakt det som Elon Musk varnar oss för. Om vi inte smälter ihop med AI så kommer vi vara så gott som döda för AI själv. Det kan både göra oss jämställda med AI och ha alla robotar runt omkring oss.

Fortsättning följer.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva