Albert Einstein's ord och perspektiv

Ett annat vist memo som geniet Albert Einstein lämnade efter sig när han levde. Det är ännu ett smart budskap, skapat av en funktionsvarierad persons sinne. Albert och många fler funktionsvarierade människor tänker ändå livligt och klar synvinklar och uppfattningar.

"Världen är en farlig plats att leva i, inte på grund av människorna som är onda, utan på grund av människorna som inte gör någonting åt det."

Det är fullkomligt rätt i det Albert säger. De som kan göra något men gör ingenting åt förbättringens utveckling. Det är makthavarna som bär ansvaret på grund av att de ignorerar saker och ting för länge, vilket skapar människor som är onda i vårt samhälle. Det värsta som vi funktionsvarierade har, det är att övertyga resten av världen som vi lever i, att vi finns här och kan göra någonting.

Det är som att endast vanliga människor får finnas, annars måste man tvingas att bli en vanlig, men det går inte. Det verkar vara ett enhälligt beslut bland makthavarna. Det har tagit så mycket arbete och så mycket tid, men varför har alla människor inte gett funktionsvarierade rätten till hjälp de behöver? Det är som att alla funktionsvarierade, var för sig måste bli till lika storslagna, kända människor som hade eller har funktionsvariationer. Men alla har inte den rätta hjälpen, därför att deras bördor blir för tunga att bära och väljer att göra slut på sina liv, därför att de klarar inte av pressen som samhället är uppbyggt som.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva