Vi har gemensamt med djurs ledarskap

Vi alla människor försöker gång på gång med att göra liven bättre, både för oss själva, många fler och världen. Men för att göra det måste vi vända oss till de som tar sämst ansvar, samt är de enda som kan göra något att fixa vår värld.

Vi alla som har känt att vårt samhälle som vi lever i eller löften som har lovats har ännu inte hållits, måste känna sig förråda eller att det är meningslöst för vad som än händer.

Det är uppenbart att vi medborgare är en flock får och vi har två alternativ av styren att välja mellan. Vargen eller Lejonet. Som ni själva redan förstår kommer detta styret aldrig gå. Förutom att vi kommer att bli till stek eller hackmat. Vi har länge blivit indoktrinerade, nertrampade och hjärntvättade för att politikerna är rädda för oss. Det är därför som de gör hela vårt system, lagar och samhälle som det är idag.

Men alla vet att ingen som är ett monster kan fortsätta med sitt herravälde för evigt. Det är inte meningen att ledare ska ha det bästa när de aldrig förtjänar det. Och vi ska inte behöva kräla för deras orimliga styre. Utvecklingen måste fram. NU!

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva