Varför så dyrt för Neuralink?

Nu har det äntligen kommit. Informationen som avslöjar hur mycket priset på Neuralink kommer att bli, mirakeluppfinningen som kommer att rädda oss och hjälpa oss inom allt: Kampen mot AI, frälsningen av mänskligheten, botemedlet emot våra problem och oss själva, övervinnandet av våra trångmål och bristfälligheter, våra ändlösa källor av driv och gränslös inom oss själva, beviset av att inget kommer att stå i vår väg, lösningar på våra massiva globala problem som spider sig som negativitet över allt och alla i världen, undret att komma upp till nästa steg av utveckling vilket som vi ständigt har väntat att få och behövt, nyckeln som kan låsa upp alla våra talanger och förmågor som vi inte ens visste att vi hade.

Priset för att få denna livsviktiga "måste" saken är över 10.000 dollar. Eller annat, beroende på vilken världsvaluta. Men varför ska människor betala så mycket bara för att kunna få vara en lycklig, eller åtminstone en perfekt jämställd människa i samhället eller världen? Vad händer med de som inte kan betala den summan då? Ska de vara tvungna att låna på bankerna, eller? Bara för att få denna lösningsuppfinning, som kan göra att man kan utföra de handlingar för att kunna betala tillbaka? Men vad kommer att hända med alla de som inte har råd att betala? Ska de tvingas lida för att världen inte ser till att alla kan bli botade? Precis som med Corona-vaccination. Sjukdomar och okunnighet måste utrotas för alla.

Är det inte typiskt och att man kan förutspå detta? När vi äntligen kan bli botade och bli av med alla svårigheter, plus våra obotliga problem i oss själva; sjukdomar, funktionsvariationer och skydd mot sig själva. Sedan dyker det upp förhinder med det hela, som om det är för bra för att vara sann. Kan inte allas drömmar bli sanna för att ha en jämn natur och fördelar? Det innebär att vi aldrig kommer att bota våra problem. Det här är utan tvekan klasskillnader. Människor måste bli botade om vi ska hedra de djur som har offrats för detta och rädda självaste världen.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva