Vad AI & Neuralink kan ge för oss funktionsvarierade. Del 3

Detta är fortsättningen på den tredje delen. Vårt sätt med att lära sig saker och ting är genom internet och datorer nuförtiden. Det har blivit det snabbaste, bästa och snart; det enda för var och en att kunna lära, forma, skapa och upptäcka vad som helst om allt och sig själv. Men här kommer huvudämnet till detta.

Människor behöver mest av allt Neuralink för att kunna ta till sig informationer, alla behöver hänga med i tiden med trender, teknik, sociala media och alla kunskaper. All information och kunskaper att veta vad som måste och behöver göras kan vara i ögonen. Alla förmågor som vi hade tidigare kan bli över dess like. Både i filmer, handledningsvideor och vanliga böcker. Tänka om Neuralink skulle kunna snabbspola för oss, så att vi får reda och tar in informationen genast, istället för att bli frustrerade och ha svårigheter med våra tröga tempon, och inte känna långtråkighet med att slösa bort tid på info som aldrig stannar. Neuralink skulle kunna förklara för oss, se till att alla de uppgifter som vi ska göra blir utförda.

Trots att människor får veta, höra, läsa och få reda på info så kan de aldrig uppfatta vad de ska göra, hur många gångar de än försöker men slutar alltid med blank information som aldrig kommer in, och stannar i hjärnan. Det är inte lönt att man syssla, skaffar något eller köper ämnen och saker om man inte vet hur man använder dem. Alla människor måste vara förberedda och utjämna allt med sig.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva