Vad AI & Neuralink kan ge för oss funktionsvarierade. Del 2

Fortsättning på de förra inläggen: "Vad AI & Neuralink kan ge för oss funktionsvarierade. Del 1" och "Okunnigheten är vår ärkefiende; besegra den". Det här är de fulla anledningarna som AI och Neuralink skulle kunna hjälpa oss med.

Våra överordnade som förväntar sig att vi ska kunna veta allt om hela vår civilisation, allt som finns där och fungerar. De överger oss. Deras styre och lagar är oförståeliga, och på många sätt är orimliga och ologiska. Men om vi alla hade Neuralink, då skulle säkert alla våra problem vara inget annat än inbillningar.

Tänk bara vad Neuralink kan lösa och bota varenda människa och mänsklighet. 

Känner man sig inte förnedrad och hjälplös när man inte kan göra något? Okunnigheten gör vem som helst förlamad. Man kan inte göra något utan att man måste fråga sina föräldrar, eller anställda som lika gärna kan luras och smörprata när man själv inte vet sanningen. Man känner sig värdelösa när man inte kan veta och göra möjligheter av kunskaper. Kurserna går att söka men kan annars orsaka psykisk utbrändhet eller depression. Man kan inte ha förmågan att lära sig utbildningar som kan vara i universitet- och yrkeshögskolenivå, utan att bli utbränd och överstiga sin fattningsförmåga. På grund av problemen, vår funktionsvariation, som vi har fått av naturen så är våra händer bakbundna, plus så är den största andelen av problem systemet och styrets fel. Neuralink kan bringa oss lösningen med att veta exakt vad vi ska göra med våra förmågor och liv, utan att vi ska stanna upp som idioter. Ingen kommer att vara fast i okunnighet när de önskar att göra saker och ting, men har ingen aning om vart de ska börja. Man vill hjälpa andra men det kommer att sluta att man själv får slut på pengar. Vi kan göra allting klart, ha alla kunskaperna i en del yrken som är så eftertraktade, vilket är klasskillnaderna. Då kommer det inte finnas några människor som lätt bara kan köpa alla möjliga saker, utan att veta vad de ska använda dem till. Ingen behöver slösa tid på onödighet eller kommer att känna att man har slösat sitt liv på ingenting. Neuralink kommer att vara det som vi alla har behövt och behöver nu. Våra instinkter är ringrostiga jämfört med djuren, men om vi ska kunna överleva som vi alltid hade behövt, så måste våra kunskaper som också är ringrostiga få hjälp med övermänsklig kraft.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva