Okunnigheten är vår ärkefiende; besegra den

Sanningen är ett skarpt konstaterande att vara brutalt, som: "Sanningen kan verkligen vara brutal" eller " … göra ont", det är precis det som ingen vill höra. Få veta eller inse allt det som ingen har hör förut, både om sig själv eller om allting.

Men här kommer det en äkta brutalt smärtsam sanning som alla säkert är medvetna om, och känner igen. Okunnighet. Den mest våldsamma sanning av naturen eller elementet i vårt samhälle är okunnighet. Vi lever med den och möter den varje dag.

Och det är inte allt; föreställ er alla skador och förstörelser som hade kunnat undvikas om okunnigheten inte fanns. Det är sant att alla människor är bra och dåliga på alla ämnen och överhuvudtaget vad som helst. Men grejen är att människor har blivit så mycket sämre med tiden om saker och ting som var kristallklart uppenbara, det som visade att man hade sunt förnuft, men de antalet människorna har multiplicerats. Vilket innebär att ägarna till okunnigheten orsakar alla dessa missnöjen i vår vardag och värld.

Så här kommer frågan: Hur ska vi kunna arbeta bort det här problemet, och det till en lösning? Ett annat problem med okunnighet är att människor vill kanske inte lära sig, eller ens vill lära sig något, det kan vara för begränsningarna antingen på grund av skador, funktionsvariation eller att naturen som de fick som människa. Här kan nog bara Neuralink vara svaret. Men då gäller det att varenda en ska ha den, så att det är jämnt och ingen okunnighet finns kvar.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva