Neuralink's nya kapitel; närmare oss

Senaste nytt: Första människan har fått in det allra första Neuralink, någonsin. Det innebär att vi har kommit och tagit det mest revolutionerande, första steget att kunna gå vidare i utvecklingen. I ett löfte att påverka varandra med teknologi, genom att koppla ihop sin egen hjärna till maskinerna. Neuralink är någonting som kommer att göra stordåd för sjukvården, men framförallt människors ohälsor och allt det där som hindrar oss ifrån att göra vad som helst.

Hittills så har bara små bebissteg tagits med denna magnifika uppfinning. T.ex. med att kunna styra pilen på skärmen med tankekraft. Detta öppnar upp många fler framtidsutsikter för framtiden av mänskligheten.

Forskningen och vården var menat att gå vidare med att bota människor, samt alla människor som har det svårt eller sjuka fick nog med att leva med sig själva. Lösningen är att kombinera människan med AI.

Det är exakt det som Elon Musk har meddelat för oss att det har lyckats. Vi måste förstå att Neuralink kommer att ha utmaningar, vilket vi måste hantera och finslipa på, men om det gäller att alla människor kan bli botade ifrån allt det hemska nu, oavsett om de kommer ifrån oss själva eller i världens omgivningar, är det fantastiskt.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva