Neuralink är INTE en dålig idé. Vi BEHÖVER den

Vi alla vet att många människor är emot Neuralink. Det står även som titel på den här videon, men det verkar de inte säga eller mena heller i den.

Elon Musk är både älskad och hatad av världen, men han är ändå ett geni och vad han har utfört är oförglömligt. Och den största och främsta av Elon's uppfinningar är Neuralink. Det kan ha som ändamål att revolutionera mänskligheten i vår moderna vardag och de problemen som vi har tvingats att kämpa med i alla tider.

Vi har redan fått saker att tänka på med dessa uppfinningar, att göra människor till maskiner och robotar, tack vare sci-fi filmerna. De kan både innehålla idéer och varningar på vad saker och ting kan bli i framtiden med dem. Men alla de problemen som vi handskas med har blivit värre med tiden, och människor själva förtjänar att få ha utmärkta liv. Sjukdomarna och livsproblemen, det är inte rätt och meningen att vi ska stanna kvar på samma plats i utvecklingen. Då blir vi aldrig kvitt de problemen. Stephen Hawking spelade en stor roll i denna uppfinning. Hur man hade kunnat hjälpa människor med funktionsvariation och sjukdomar, de som inte kan använda alla sina funktioner i kroppen.

En annan anledning med Neuralink är att vi ska ha ett jämt försprång och fördel; för AI som är vårt största hot nu. Det är något som vi inte kan ignorera. Med Neuralink så kan vi inte vara byten och kan vara likvärdiga med AI. Det är vårt val att absorbera kunskapen: Dystopi eller Utopia.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva