Konstnärer och deras skapelser

Människor är otroliga varelser, det finns ingen tvekan om det. Det kan vi veta, med tanke på alla mästerverk, kulturer och fantasier om allt vi lever med. Alla de idéerna och skapelserna har blivit till en av de viktigaste delarna i våra liv. Manga, DC, Marvel, serietidningar, tecknade serier, filmer, sånger och så mycket mer.

Grejen är den nu att alla konstnärer som skapade dessa mästerverk; tecknade, ritade, skrev och spelande melodier. Med andra ord; utnyttjade deras energi, tid och fantasier till att skapa allt detta, så att resten av oss skulle kunna höra och se dessa konstverk. Vi kan bara föreställa oss hur mycket blod, svett, tårar och mentalt förnuft som krävdes för konstnärerna att skapa allt detta.

Idéer är som ljus. Det kommer och går, men man vet aldrig om det ska stanna kvar länge nog. Ibland så kan konstnärer aldrig behålla några idéer, och ibland kan de få för många, vilket kan övermanna dem. Det har varit i alla tider och historia. Är det inte hög tid och dags att vi får det enklare sättet att få till det, så att skapelser inte blir så svåra att få fram, och låta de vara kända att vara svåra? Vi har kämpat med att låta allting vara och ha det likadant som alltid, men det är som att vi slåss om smulorna. Alla ska ha och få hjälp utanför naturen, det är beviset vid det här laget. 

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva