Företag är inte som de alltid säger

Vi alla lever och andas tack vare alla våra företagare. Vi kan inte överleva utan dem eller komma undan deras hjälp. De är våra resurskällor och livlinor.

Men det värsta med det här är att företagen vet om det. Det är därför som de inte är tydliga med att berätta om alla deras regler och lagar inom företagen; vilket oftast leder starkt till deras fördelar. Men de själva kan också framgå med fula eller oansvariga handlingar. Det är snarare som att vi behöver skydd ifrån företagen själva, de som alltid lovar att skydda oss.

Det är dessa händelser som orsakar alla människor massor med pengar i förlust. Det får vara nog med detta; med tanke på de kunskaperna företagens personaler besitter, då är det dem som är djävular, de kan luras och för att vi människor inte kan förstå allting eller kan lära oss dem. Att de kan lura stackars, oskyldiga, människor som inte kan vara med på alla deras regler eller utsätts för omständigheterna. Det är likadant som när gängen ifrån Vilda Västen, små byar eller business i utsatta områden kräver skyddsskatt. Vi kan inte ha det i denna klasskillnad om vi alla inte är i samma kunskapsnivå. Det är där tekniken som vi behöver inom oss kommer in, många människor kommer inte eller kan aldrig förstå alla kunskaper med tekniken, hjärnchippen och reglerna som finns idag, som vi alla lever med.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva